Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, 4 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Uşak Haber  - Uşak’ta Kuzey Çevre yolu ile Gediz Uluyolu Caddesi kavşağında gece saat 02:15 sıralarında hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kuzey Çevre Yolunda seyir halinde olan 51 yaşında ki T.Ü. idaresindeki 64 HB 143 plakalı hafif ticari araç Gediz Uluyolu Caddesi kavşağına geldiğinde 4. Etap Toki istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan 45 HF 888 kuzey çevre yolu üzerinde seyir halinde olan 64 HB 143 plakalı hafif ticari araç 28 yaşında ki F.Ç . idaresindeki otomobil ile çapıştı.

Çarpmanın etkisi savrulan otomobil trafik ışıklarına çarparak yan yatarak durabildi.

Meydana gelen kazada her 2 araç sürücüsü ile birlikte hafif ticari araç içerisinde bulunan S.C ile M.K. isimli 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, 4 yaralı kaza yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası tedavileri yapılmak üzere ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Meydan gelen kaza nedeni ile orta refüjde bulunan trafik ışıkları zara görürken, kazaya karışan her 2 araçta çekici marifeti ile olay yerinden kaldırıldıktan sonra yol temizlik ekipleri tarafından temizlenerek trafik normal akışına bırakıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.