Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, 2 Yaralı. Alkolün Sonu Şarampolde Bitti

ASAYİŞ

Uşak’ta dün akşam meydana gelen kazada kontrolden çıkan 64 LZ 332 plakalı otomobil yaklaşık 10 metrelik şarampolden uçtu, otomobil içerisindeki 3 kişiden 2’si yaralandı.

Uşak Haber - Uşak’ta dün akşam meydana gelen kazada sürücüsü A.Ö.’nün aşırı alkollü olduğu ve içerisinde toplam 3 kişinin bulunduğu otomobil Huzurpark mevkiinde Akar kavşağı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce aydınlatma direğine çarptı daha sonra yaklaşık 10 metrelik şarampole uçtu.

Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri tarafından 3 kişi hurdaya dönen araç içerisinde çıkarılırken, M.Y. ve A.Y. isimli 2 kişi ambulanslar ile kentteki özel hastanelerde tedavi altına alınırken, aşırı alkollü olan araç sürücüsü A.Ö. ise polis ekipleri tarafından önce sağlık kontrolünden geçirildi daha sonra polis merkezine götürüldü.

Yaklaşık 10 metrelik şarampole uçan ve hurdaya dönen otomobil içerisinde bulunan alkol şişeleri dikkatlerden kaçmazken, çekici marifeti ile çıkarılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.