Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, 2 ölü

ASAYİŞ

Uşak’ta seyir halindeki saman yüklü kamyona arkasından çarpan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti

Uşak’ta gece saat 02:30 sıralarında Uşak – İzmir karayolu Çınar rampasında meydana gelen kazada seyir halinde olan saman yüklü kamyona arkadan çarpan otomobil sürücüsü ile yanındaki yolcu feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen ilgiye göre Dursun Kutlu idaresindeki saman yüklü 45 ZB 0675 plakalı kamyon İzmir istikametine seyir halindeydi. Aynı yöne seyir halinde olan Çağlar Horoz.isimli sürücünün kullandığı otomobil Çınar rampasına geldiğinde sağ şeritte seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. 

Kamyon sürücüsü ve kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri çarpmanın etkisi ile kamyonun altına giren 64 BJ 037 plakalı otomobil sürücüsü Çağlar Horoz ile yanında yolcu olarak bulunan Ogün Viran isimli yolcu sıkışarak feci şekilde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada hayatını kaybeden 2 kişi Uşak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araç içerisinden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Kamyon sürücüsü Dursun Kutlu Jandarma tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (2)

Deniz Hayman 7 Yıl Önce

Arkadaşlar haber kopyala yapıştır galiba.. Diğer haber kaunaklarındada Arkadan çarpan araç plakası 65 yazılmış. Fotoğrafta 64. Yoksa fotoğrafmı yanlış çekilmiş acaba...

vatandaş 7 Yıl Önce

kopyala yapıştır olsa adamlar videomu koyar. demekki diğer yerler kopyala yapıştır yapmış. belkide burası plakalyı özellikle 64 yerine 65 yapmıştır. burası hem video koymuş hemde düzgünce haberi yazmış. hızlısınız uşak haber ajansı tebrikler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.