Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta kaza 1 ölü, 1 ağır yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşısına geçerek tıra çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybederken yanında bulunan yolcu ağır yaralandı

Uşak Haber - Edinilen bilgiye ve iddialara göre Banaz istikametinden Uşak merkez istikametine seyir halinde olan 35 AU 4797 plakalı otomobil sürücüsü 38 yaşındaki Serkan Ünal aşırı sürat ve yağış nedeniyle Göğem kavşağı yakınlarında virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil orta refüzu aşarak karşı şeride geçerek Uşak merkez istikametinden Afyon istikametine seyir halinde olan 50 FN 288 plakalı tır ile kafa kafaya çarpışan otomobil hurdaya döndü.

Kaza sonrası olayı gören çevredeki vatandaşların ve tır sürücüsünün emniyet ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri otomobil sürücüsü 38 yaşındaki Serkan Ünal hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan 35 yaşındaki Burak S. ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.