Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kavga Ölümle Sonuçlandı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı, silahlı kavganın yaşandığı evde 1 kişi ölü bulundu.

Saat 11:30 sıralarında Uşak’ın Aybey Mahallesi, 3. Keser Sokak üzerindeki bir evde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi tabancadan çıkan mermiler ile yaralanırken, kavganın yaşandığı evde 1 kişi ölü olarak bulundu. 

İddialara göre nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten evde çıkan tartışma sonrasında kim yada kimler tarafından vurulduğu bilinmeyen B.Ş. başından ağır yaralanırken, evde ölü olarak bulunan Yücel Yöntem’in darp nedeniyle mi yoksa uyuşturucu nedeniylemi öldüğü henüz belirlenemedi.

Olayın ihbar edilmesinden sonra bahse konu adrese giden polis ekipleri ve sağlık ekipleri B.Ş. ağır yaralı olarak ambulans ile Uşak Devlet Hastanesine kaldırdı. Güvenlik şeridi içerisine alınan bölgede çok sayıda mermi çekirdeği olması dikkatlerden kaçmazken, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Yücel Yönet’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi yapılmak üzere Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan B. Ş.’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi, Cinayet Masası ekipleri olayı aydınlatmak ve olayın fail yada faillerini yakalamak için çok yünlü çalışma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.