Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta kamyonet kasasında LAHİT ele geçirildi

ASAYİŞ

Uşak’ta bir ihbar sonucu jandarma ve polis tarafından durdurularak kontrol edilen araçta lahit mezar taşı ve silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren jandarma ve polis ekipleri İzmir-Ankara karayolu Uşak Şeker Fabrikası yakınlarında oluşturulan kontrol noktasında ihbara konu kamyoneti durdurdu.

Durdurulan kamyonetin kasasında lahit taş mezar gören ekipler araç içerisinde yaptığı aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Kamyonet kasasında bulunan lahit müze müdürlüğü yetkililerine teslim edilirken, ele geçirilen silah ekipler tarafından el konularak kamyonette bulunan 40 yaşındaki M.A.İ. ile 27 yaşındaki M.İ. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra önce sağlık kontrolünden geçirilen M.A.İ. ve M.İ. daha sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen 2 şüpheliden M.A.İ. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (1)

Adalet 6 Yıl Önce

Eger altinlar sahte cikmasaydi bu adam suc islemis olmayacakmiydi. Zaten 1 tek altini satarak suc islemis be ce bu adamda yardim ve yatakliktan girmeli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.