Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaçak Sigara Operasyonu

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından yapılan operasyonda 5 bin 902 Paket Kaçak ve Bandrolsüz sigara ele geçirirken, 3 kişi gözaltına alındı.

Uşak Haber - Uşak Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 5607 S.K.M (Kaçak ve Bandrolsüz Sigara) suçu ile ilgili olarak yürütülmekte olan soruşturma kapsamında kimlikleri belirlenen 3 şüphelinin ikamet adreslerine eş zamanlı yapılan operasyonda 5 bin 902 Paket Kaçak ve Bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayla ilgili E.K.(46), A.K.(50) ve S.D.(32) isimli 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın ve gelecek nesillerimizin tütün mamullerinin zararlarından korunmasına, ülkemizde meydana gelen vergi kayıplarının önlenmesine ve yasa dışı tütün mamulü ticaretine konu olan ürünlere el konulmasına, suçun faillerinin yakalanarak suçtan elde ettikleri gelirin terör-organize suç örgütlerine aktarımının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarımız devam etmektedir. Ülkemizin güvenliğine ve ekonomisine yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlar nedeniyle tütün mamulleri kaçakçılığı ve toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin engellenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.