Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaçak Kazı Operasyonu, 3 kişi suçüstü yakalandı

ASAYİŞ

Uşak’ta jandarma tarafından yapılan kaçak kazı operasyonunda 3 kişi kazıda kullandıkları araç ve aletler ile suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Banaz ilçesine bağlı Derbent köyü sınırları içerisinde ki bölgede defalarca kaçak kazı operasyonu yapan jandarma yaptığı istihbarat çalışmasında aynı bölgede kaçak yapıldığını belirledi. Operasyon için uygun anı bekleyen jandarma ekipleri 3 şüphelinin kaçak kazı yaptığı sırada operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda B.E. , S.K. ve Ö.A. isimli şahısları gözaltına alan jandarma, 3 şüpheliye ait 2 araçta ve kazı alanında yaptığı aramada kaçak kazıda kullanıldığı belirlenen 2 hilti, 2 hilti ucu, jenaratör, 50 metre halat, 2 baret, 35 metre elektrik kablosu, 1 kazma, 2 kürek, 7 metre katlanır merdiven ile muhtelif inşaat malzemesi ele geçirdi.

Kazıda kullanılan araçlar ile ele geçirilen malzemelere el koyan jandarma olay ile ilgili soruşturma başlatırken, 3 şüpheli Cumhuriyet savcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.