Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Jandarma’dan hırsızlık operasyonu

ASAYİŞ

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Derbent ve Kızılhisar köylerinde çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 4 şüphelinin yakalanması için Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre meydana gelen hırsızlık olaylarını araştıran Uşak il Jandarma komutanlığı İstihbarat Şubesi, Asayiş Şubesi ve Banaz ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olaylara karıştığını belirlediği 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Kimlikleri tespit edilen 4 şüphelinin yakalanması için Banaz Cumhuriyet Savcılığından alınan izin ile Banaz ilçesine bağlı Derbent köyünde T.Y. ile Kızılhisar köyünde S.K.,M.K. ve R.K. isimli 4 şüpheyi yakalamak için operasyon düzenledi.

Jandarma ekipleri tarafından şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 1 adet motosiklet, 2 av tüfeği, 1 adet çapa motoru, 2 çim biçme motoru, 4 hızar motoru, 1 tezgah testere, 1 hava kompresörü, 1 bilgisayar kasası ile çalıntı olduğu değerlendirilen muhtelif eşyalar ele geçirerek sahiplerine teslim edilmek üzere el konulurken, 4 şüpheli gözaltına Jandarma ekipleri tarafından alındı.

T.Y. , S.K.,M.K. ve R.K. isimli 4 şüphelinin Jandarma komutanlığında tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.