Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Jandarma Kablo Hırsızlarına Göz Açtırmadı

ASAYİŞ

Uşak merkeze bağlı Paçacıoğlu köyünün Akkaya, Tilkiler,Karatırnak ve Karaçayır mahallelerinde gerçekleşen kablo hırsızları Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Paçacıoğlu köyünün Akkaya, Tilkiler,Karatırnak ve Karaçayır mahallelerinde Türk Telekom’a ait kabloların çalınması olayını araştıran Uşak jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonrası, hırsızlık olayında kullanılan otomobil ile hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini tespit etti.
Türk Telekom’a ait kabloları çalan şahısların M.A. (31) , R.A. (34) ve S.K.(17) olduğunu belirleyen Jandarma operasyon için start verdi.
Plakası tespit elden otomobili durduran jandarma, 3 şüphelinin içinde bulunduğu aracı kontrollü şekilde durdurdu. Otomobil içerisinde ve bagajında yapılan aramada çalındıktan sonra yakılarak satışa hazır hale getirilen kablolar ile birlikte hırsızlık olaylarında kullanıldığı değerlendirilen pense, bıçak, demir makası, testere, tahra ele geçiren Uşak Jandarma Ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
Jandarmanın olay ile ilgili çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.