Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta İntihar, Kendini 4.Kattan Boşluğa Bıraktı

ASAYİŞ

Uşak’ın Kentsel dönüşüm alanında bulunan Toki konutlarına genç bir anne oturduğu apartmanın balkonundan atlayarak canına kıymak istedi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre olay gece saat 22:00 sıralarında Sarayaltı Mahallesinde bulunan Kentsel dönüşüm alanında ki TOKİ konutları CS3 blokta meydana geldi. Evli ve 1 erkek çocuk annesi öğrenilen olduğu 39 yaşında ki F.Ö. kadın ikamet ettikleri apartmanın 4. Katındaki evlerinin balkonundan atlayarak canına kıymak istedi.

Aile içerisinde yaşanan tartışma sonrası kendini apartmanın 4. Katından boşluğa bırakarak beton zemine düştüğü iddia edilen F.Ö. isimli kadına ihbar sonrası olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Ağır yaralı olarak Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 39 yaşındaki F.Ö.’nün sağlık durumun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (16)

All 5 Yıl Önce

Allah yardimcisi olsun rabbim sifa versin

Zeynep 5 Yıl Önce

sözün bittiği nokta

Yaşar karaca 5 Yıl Önce

Garibimün kimbilir ne derdi vardı Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke elimizden bişeyler gelsede Allah için yardımcı olabilsek

Halk dan 5 Yıl Önce

Toki taksitleri çok yüksek maddi sıkıntıdır büyük ihtimalle alanlar satmaya çalışıyor napsın garibim varlık sevindirir yokluk dövüştürür.

Emine 5 Yıl Önce

Rabbim hiç bir insanı o raddeye gelmekten mufaza etsin Rabbim yardımcısı olsun

Ahmet ünal 5 Yıl Önce

Aman kardeşlerim İntehar etmek en büyük günahlardan bu dünya zaten geçici sabır edelim ama ahiret sonsuz Abdulhakim Arvasi hazretlerinin Peygamber efendimizden nakil gelen doğru kitapları okuyup amel edelim İnşAllah

Uşak'ta yaşayan bir insan 5 Yıl Önce

Uşak'ta neler oluyor. Var bir sıkıntı başkan değişince işler değişti. Allah büyük felaketlerden korusun. Sonumuz iyi olur İnşAllah....

Oğuz 5 Yıl Önce

Bunu canından bezdiren yavşağı atacanda balkondan aşağı erkek bozuntusunu adamım diye dolaşıyor

Reyhan 5 Yıl Önce

Rabbimin verdiği canı hiç ama hiç kimsenin almaya hakkı yoktur ve hiç kimse içinde Allah'ın verdiği emanet kıymaya değmez çünkü o Can bizim için emanettir emanete gözümüz gibi bakmamız lazım hatanın en büyüğünü yapmış kardeşimiz Ama Rabbim şifasını versin inşAllah çocuğunun hatri için inşAllah

HAK' tan 5 Yıl Önce

mutlaka çoğu insan bunalımlı zamanlar geçirebilir ancak intihar etmek iman zayıflığının alametidir. yine de mevlam cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.

RAMAZAN 5 Yıl Önce

HER NE OLURSAOLSUN SEBEBİ HASTAYA ALLAH ŞİFAVERSİN.ALLAH ONU SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN..

Birol 5 Yıl Önce

Şu mübarek günde ne olursa olsun değermiydi çözüm mü sanki

Fatma unal 5 Yıl Önce

Allah yardimcisi olsun rabbim sifa versin Yaşar karaca

Nezahat tam 5 Yıl Önce

Tam karşımda an bi an gördüm karşılıklı balkonda telefonla konuşuyordu bende aynen o tartışıyordu bir anda atladı

sinan 5 Yıl Önce

olmasa mis keske ama keskenin kimseya faydasi yok Allah safi ismi ile sifa versin cok gecmic olsun

sinan 5 Yıl Önce

olmasa mis keske ama keskenin kimseya faydasi yok Allah safi ismi ile sifa versin cok gecmic olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.