Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta İnşaat İskelesi Göçtü; Faciadan Dönüldü

ASAYİŞ

Uşak’ta üzerinde 2 işçinin bulunduğu iskele çöktü 2 işçi ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 11:00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy mahallesi, Nuri Şeker Caddesi üzerinde eski Malkoçoğlu okulu alanında ki inşaatta meydana geldi.

İnşaatta mantolama yapmak için kurulan iskeleye çıkan 2 işçi iskeleyi sabitleme çalışmaları yaptığı sırada çalışma yapan işçilerin üzerinde bulunduğu iskele ayaklarından birisinin kırılması ile çöktü.

O sırada iskelenin üzerinde bulunan Halil Altun isimli işçi yere düşerek hafif şekilde yaralanırken, Taner Piliç isimli işçi demirlere tutunarak havada aslı kaldı.

Olayın haber verilmesinden sonra bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Halil Altun’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Havada demirlere tutunarak yere düşmekten kurtulan Taner Piliç “çephe yapmak için iskele kuruyorduk işte. Üçünçü katta bağlantı atacaktık iskeleye. O anda iskele altımızdan kaydı. Ben o anda demirlere tutundum. Abi gördüğünüz gibi, Diğer arkadaşta düştü oda ambulansla hastaneye götürüldü” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.