Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Günübirlik Kiralanan Evlere Yönelik Denetimler Devam Ediyor

ASAYİŞ

Türkiye genelinde oldu gibi Uşak’ta da faaliyette bulunan günübirlik olarak tabir edilen konaklama yerleri denetimleri aralıksız devam ediyor.

Uşak Haber - Uşak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Türkiye Geneli eş zamanlı olarak Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde özellikle terör örgütü mensuplarının örgütsel faaliyetler yürütebilecekleri göz önünde bulundurularak, terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi, genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi, yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele noktasında rezidans, apart daire ve stüdyo evler şeklinde otel gibi kullanılan günübirlik evlere yönelik denetimler gerçekleştirildi.
Uşak’ta il merkezi ile Banaz, Ulubey, Sivaslı, Karahallı ve Eşme ilçelerinde 13 ekip ve 55 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 445 şahıs sorgulanırken, 40 geçici konaklama yeri kontrol edildi.
Yapılan kontrol ve denetimlerde 3 işyerinin “Kimlik Bildirim Sistemine anlık veri göndermediği” tespit edilerek 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununa göre 17.826 TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.