Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta gölette aranan gencin cansız bedenine ulaşıldı

ASAYİŞ

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinde içerisinde dün gece 6 kişinin bulunduğu otomobil Kıılcasöğüt göletine uçması sonucu kaybolan Emre Taşkın'ın cesedine sabah ulaşıldı.

Uşak Haber - Olay dün akşam saat 20:00 saatlerinde Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinde bulunan mesire alanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre aynı iş yerinde çalışan arkadaşları Mehmet Dokuz (20), Serkan Utkan (19), Selcan Utkan (19), Tevfik Turgut (22), Emre TAŞKIN (21) ve Damla Uysal (19) isimli şahıslar ile birlikte Kızılcasöğüt Beldesinde bulunan gölete piknik yapmak için gitti.

6 Arkadaş gölet kenarında bir süre piknik yaptıktan sonra, 64 AAH 907 plakalı otomobile binerek dönüş yoluna çıkmak istedi.

 Mehmet Dokuz isimli sürücü dönüş yoluna çıkmak için kullandığı 64 AAH 907 plakalı otomobil ile manevra yaptığı esnada araç geri geri kaçarak yaklaşık 5 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanarak gölete uçtu.

Suya gömülen otomobil sürücüsü Mehmet Dokuz ile birlikte Serkan Utkan (19), Selcan Utkan (19), Tevfik Turgut (22) ve Damla Uysal (19) kendi çabalarıyla kıyıya çıkarken, Emre Taşkın (21) ise kayboldu.

Otomobil içerisinden kendi imkanları ile çıkarak kıyıya çıkan 5 kişi ve kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine sevk edilen 112 Acil Yardım ambulanslar ile Banaz Devlet Hastanesine kaldırılırken, Emre Taşkın’ın bulmak için Jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

Jandarma arama çalışmaları için Uşak Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 110 ve 112 ekiplerinden destek istedi.

Kızılcasöğüt göleti çevresinde Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından sabaha kadar arama kurtarma çalışması sürdürülürken, gölette arama yapılabilmesi için İzmir Emniyet Müdürlüğü, Su Altı Grup Amirliğinde görevli kurbağa adamlardan destek istendiği ve İzmir’den sabah saatlerinde Uşak’a ulaşan kurbağa adamlar tarafından gölet içerisinde yapılan aramada kayıp olarak aranan Emre Taşkın’ın cenazesine ulaşıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.