Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Gölete Uçan Otomobildeki 1 Kişi Kayboldu

ASAYİŞ

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinde içerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobil Kıılcasöğüt göltine uçtu, otomobilde bulunan 4 kişi kurtulurken, 1 kişi kayboldu.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinde bulunan mesire alanında içerisinde 5 arkadaşın bulunduğu otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 5 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanarak gölete uçtu.

Suya gömülen otomobil içerisinde bulunan 4 kişi kendi çabalarıyla kıyıya çıkarken, 1 kişi göletin sularında kayboldu.

Otomobil içerisinden kendi imkanları ile çıkarak kıyıya çıkan 4 kişi ve kazayı gören vatandaşların haber vermesinden sonra olay yerine sevk edilen 112 Acil Yardım ambulanslar ile Banaz Devlet Hastanesine kaldırılırken, sürücüyü bulmak için Jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

Jandarma arama çalışmaları için Uşak Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekiplerinden destek istedi.

Kızılcasöğüt göleti çevresinde Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından arama çalışması sürdürülürken, gölette arama yapılabilmesi için İzmir Emniyet Müdürlüğü, Su Altı Grup Amirliğinde görevli kurbağa adamlardan destek istendiği ve İzmir’den gelecek ekibin gölet içerisinde arama yapacağı öğrenildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.