Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta FLAŞ GELİŞME, Ölü Bulunan Kadın Olayında 4 Gözaltı

ASAYİŞ

Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde dün öğle saatlerinde koyun otlatmak için araziye çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve ölü olarak bulunan 60 yaşındaki Gülşen Gündüz’ün olayında 4 kişi gözaltına alındı.

Uşak Haber - Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde koyunlarını otlatmak için Salı günü araziye çıkan ve akşam eve dönmeyen 60 yaşındaki Gülşen Gündüz’ün yakınlarının jandarmayı arayarak kayıp başvurusunda bulunmasından sonra jandarma Gülşen Gündüz'ü bulmak için çalışma başlattı.

Jandarma tarafından AFAD ve UMKE ekiplerinden destek istenmesi üzerine sabaha kadar süren ve köylülerinde destek verdiği arama çalışmaları sonucunda 60 yaşındaki Gülşen Gündüz’ün köye 4 kilometre mesafedeki arazide ölü bulundu.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki ilk incelemesi sonrası kadının cesedi otopsi için Sivaslı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Cumhuriyet Savcısı gözetiminde hastanede yapılan ön otopside Gülşen Gündüz'ün sağ omzunda av tüfeğinden atılan fişeğe ait saçma izleri tespit edilmesi üzerine kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Gülşen Gündüz'ün ölü bulunması ile ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, kadının otlatmak için araziye götürdüğü 42 koyunun bölgede bulunmadığını testip etti.

Uşak genelinde küçükbaş hayvan satışı yapılıp yapılmadığını araştıran Jandarma ekipleri, Sivaslı ilçesine bağlı Salmanlar köyünde dün gece Z.D. isimli şahsa bir kişinin koyun sattığını tespit etti.

 Jandarma ekipleri Salmanlar köyünde Z.D'nin ahırında bulunan 42 koyunun ölü olarak bulunan Gülşen Gündüz isimli kadına ait olduğunu belirledi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Z.D'nin ifadesinde, ahırında bulunan 42 koyunu Y.K.isimli şahıstan aldığını söylemesi üzerine araştırmayı derinleştirdi.

Y.K.’nin cep telefonu sinyallerini takibe alan Jandarma Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde bir otelde olduğunu belirledi.

Otele düzenlenen baskın ile gözaltına alınan Y.K. sorgulanmak üzere Uşak'a getirildiği öğrenildi.

Yorumlar (1)

sinan 5 Yıl Önce

ayip yahu (insan)olan birinin malina goz dikermi ya

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.