Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta FETÖ Bölge İmamı Dahil 5 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ

Uşak’ta gerçekleştirilen operasyonda Aydın, Manisa, Aksaray ve Kayseri illerinde haklarında yakalama karırını bulunan aralarında Aydın bölge imamının da bulunduğu 5 kişi yakalandı.

Uşak Haber –Uşak Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri tarafından FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında “ Gaybubet Evleri “ ile ilgili gizli yapılanmanın çökertilmesi ve halen firari olan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Uşak’ta düzenlenen operasyonda aralarında Aydın'da hakkında yakalama kararı bulunan Bölge İmamının da bulunduğu 5 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye gören Uşak polisi yaptığı istihbarat çalışmaları sonrasında Aydın, Aksaray ve Kayseri illerinden Ağır Ceza Mahkemelerince haklarında yakalama kararı bulunan 4 Erkek-1 Kadın olmak üzere 5 şüpheli şahısın Uşak’ta ki farklı adreslerde ki Gaybubet Evlerinde saklandığını tespit etti.

Uşak’ta ki Gaybubet Evlerine eşzamanlı operasyon düzenleyen Uşak polisi evlerde yaptığı aramada 2 Adet Sahte Kimlik, 2 adet Sahte Sürücü Belgesi, Çok miktarda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçiren polis, 2’si Aydın, 1’i Manisa, 1’i Aksaray ve 1’i Kayseri illerinde ki Ağır Ceza Mahkemelerince haklarında yakalama kararı bulunan aralarında bölge imamının da bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

Evlerde yapılan aramada ele geçirilen 2 adet sahte sürücü belgesinin operasyon sırasında, resim kısımlarının kesildiği ve baca deliklerine atıldığını tespit eden polis gözaltına alınan 1’i kadın 4 şüpheliyi arandıkları illere teslim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.