Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Deri fabrikasında esrar üreten şahıs tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak'ta Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bir deri fabrikasında özel düzenekle ürettiği esrarı jandarmaya satmaya çalışan zanlı suçüstü yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uşak Haber -Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir deri fabrikasının sahibi M.T'nin (28) esrar sattığı yönündeki ihbar üzerine yaklaşık 3 ay süren çalışma başlatırken, yeterli delillere ulaşan Jandarma ekipleri operasyon için start verdi.

Alıcı gibi davranan jandarma ekipleri, M.T. ile iletişim kurarak alışveriş yapmak istedi. M.T'yi takibe alan Jandarma ekipleri M.T.'nin kullandığı otomobili durdurarak arama yaptı. Otomobilde yapılan aramada, 690 gram kubar esrar ele geçirilirken, M.T. Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri mahkemeden alınan arama kararına istinaden şüphelinin sahibi olduğu fabrikada yaptığı aramada esrar üretiminde kullanıldığı belirlenen zemini toprak olan ışık ve ısı kaynakları, çok sayıda saksı, havalandırma sistemi, vantilatör ve dijital sıcaklık ölçer cihazlarının bulunduğu özel bir oda tespit etti.

Tespit edilen odada da 830 gram kubar esrar ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirilirken. Şüpheli M.T, sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü.

Uşak Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.