Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Cinayet, Yalnız Yaşayan Adam Evinde Ölü Bulundu

ASAYİŞ

Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Azizler köyünde yalnız yaşayan yaşlı adam vücudunun çeşitli yerlerinde kesici aletle yaralanmış halde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Azizler köyünde bir evde yalnız yaşayan 76 yaşındaki İbrahim Kaynak, evinde ölü olarak bulundu. Olay yaşlı adamın komşusu M.Y.’nın 76 yaşındaki İbrahim Kaynak’a yemek vermek için gitmesi sonucu ortaya çıktı.M.Y. komşusu yemek vermek için İbrahim Kaynak’ın evine gittiğinde ışıkları yanık halde ve evin pencere ve kapı camlarının kırık olduğunu fark ederek durumu köy muhtarına bildirdi.

Köy muhtarı ile birlikte tekrar eve geldiklerinde seslenmelerin e rağmen cevap alamamaları üzerine durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri 76 yaşındaki İbrahim Kaynak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemede, evde bir boğuşma yaşandığı ve Kaynak'ın vücudunun çeşitli noktalarında kesici aletle oluşan yaraların olduğu tespit edildi.

Kaynak'ın cenazesi Sivaslı Devlet Hastanesi morguna kaldırırken, olaya ilişkin şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için Jandarma ekiplerince çok yönlü çalışma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.