Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Cinayet, Tüfekle Vurulan Şahıs Kurtarılamadı

ASAYİŞ

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Derbent köyünde köyün de tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu yaralanarak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ferdi Gürpınar isimli şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre olay Uşak’ın Banaz işçesine bağlı Derbent köyünde meydana geldi.

İddialara göre aralarında alacak verecek meselesinden tartışma çıkan Feri Gürpınar ile Y. B. S.’in tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Alınan bilgiye göre Derbent köyünde aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu iddia edilen 3 kişi arasında tartışma çıktı. Kavga sırasında Y.B.S.’nin tüfeğinden çıkan saçmalar ile ağır yaralanan Ferdi Gürpınar ağır yaralı olarak Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ferdi Gürpınar kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ihbar sonrası çalışma başlatan Jandarma ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Y. B. S. isimli şahıs ve yanında bulunan bir arkadaşını olayda kullanılan tüfek ile birlikte gözaltına aldığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şahısların sağlık kontrolünden sonra Jandarma Komutanlığına götürüldüğü ve ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.