Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Cinayet, Evinde Öldürüldü

ASAYİŞ

Uşak’ta bir eve giren ve kafalarında kar maskesi bulunan 2 şahıs, 26 yaşındaki Resul Aslan’ı tabanca ile vurarak öldürdü. Şüphelilerin eve giriş ve evden çıkış anı apartmanın güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay Işık Mahallesi 4.Burak Sokak numara 20 adresinde bulunan apartman dairesinin birinci katında öğle saatlerinde meydana gelen olayda, cinayet şüphelisi 2 kişinin apartmana giriş ve çıkışları güvenlik kameralarına anbe an yansıdı.

Edinilen bilgilere göre kimliği henüz belirlenemeyen ve başlarında kar maskesi olan 2 şahıs apartmanın zemin katta oturan evli ve 1 çocuk babası olan Resul Aslan’ın evde tek olduğu sırada, apartmana gelerek dış kapıda zile bastı. Açılan kapıdan apartmana giren 2 şüpheli daha sonra Resul Aslan’ın ikamet ettiği dairenin ziline basarak bekledi. Kapının açılması ile birlikte içiri giren 2 şüpheli yanlarında bulunan tabanca ile Resul Aslan’a ateş ederek olay yerinden koşarak kaçtı.

Silah sesinin duyan vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilirken, Resul Aslan’ın göğüs bölgesine aldığı 2 mermi nedeni ile olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Resul Aslan’ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı.

Apartmanda bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri cinayet şüphelisi 2kişiyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.