Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Cinayet, Baba Oğlunu Tüfekle Öldürdü

ASAYİŞ

Uşak'ta meydana gelen olayda 67 yaşındaki baba Mustafa K. İsimli yaşlı adam, evinde kendisi ve eşini darp etmek isteyen oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Atatürk Mahallesi 9. Duygu Sokak'ta meydana gelen olayda iddialara göre saat 04:00 sıralarında eve alkollü olarak gelen 42 yaşında ki Bülent K. İsimli genç evde neden bilinmeyen bir sebepten dolayı ailesi ile tartışmaya başlayarak annesi ve babasını dart etmek istedi.

Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine saat 06:00 sıralarında 67 yaşındaki Mustafa K., evde bulunan otomatik tüfek ile oğluna ateş etti.

Babasının elindeki tüfekten çıkan saçmaların kafasına ve göğsüne isabet etmesi nedeni ile Bülent K. yere yığıldı.

Ateş sesini duyan vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, oğluna ateş ederek evden çıkan baba Mustafa K. sokakta elinde tüfek ile yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık ve ekiplerinin yaptığı kontrolde başından ve göğsünden aldığı saçmalar nedeni ile yerde yatan Bülent K.’nın hayatını kaybettiğini belirlendi.

Bülent K.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Gözaltına alınan baba Mustafa K. emniyette tamamlanan işlemleri sonrası Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edilirken, savcılık sorgusu çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (1)

Ali erso 4 Yıl Önce

kredi kartı limiti düşük

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.