Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Cinayet, 2 kişi Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen kavgada vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan 22 yaşında ki Mustafa Mert Yıldırım, hastanede hayatını kaybetti.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre olay Atatürk Mahallesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddialara göre 22 yaşında ki Mustafa Mert Yıldırım ile B.A., A.Y., Y.K. ve S.E.Y. arasında nedeni henüz bilinmeyen sebepten çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle S.E.Y, B.A., A,Y ve Y.K., 22 yaşında ki Mustafa Mert Yıldırım’ı darp ederek bıçaklayıp kaçtı.

112 acil yardım hattına düşen ihbar sonrası olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edilirken, vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanana genç ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak tedavisi için ambulansla Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olaya karıştıkları belirlenen B.A., A.Y., Y.K. ve S.E.Y. polis ekiplerinin çalışması ile yakalanarak gözaltına alındı.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 22 yaşında ki Mustafa Mert Yıldırım, sabah saatlerinde hayatını kaybederken, emniyetteki işlemleri sonrası Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlık raporu alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden S.E.Y. ve Y.K. savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, B.A. ve A.Y. tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

B.A. ve A.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.