Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Camiden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Polisten Fazla Kaçamadı

ASAYİŞ

Uşak’ta Kemalöz mahallesinde buluna bir camide kapının kilidini kırarak içeriye girip hırsızlık yapan 2 kişi kıskıvrak yakalandı, 1 kişi tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uşak’ta Kemalöz mahallesinde bir camide yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre 8 Şubat 2018 Perşembe günü Kemal Öz Mahallesi’ndeki bir caminin görevlisi saat 13:00 sıralarında camiye geldiğinde camide bulunan odasının kapısının kilidinin kırıldığını, odadaki masanın çekmecesinde bulunan 350-400 TL civarındaki paranın çalındığını fark etti.

Cami'deki güvenlik kamerası kayıtlarına bakan görevli, aynı gün saat 08:40 sıralarında şüpheli iki kişinin camiye girdiğini görerek polise haber verdi. İhbar sonrası camiye giden polis şüphelilerin kimliklerini tespit etmek için güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Polisin yaptığı çalışmada camide hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların 18 yaşında ki E.P. ile 20 yaşındaki H.K. olduğunu tespit etti. 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri E.P. ve H.K.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Cumhuriyet Polis Merkez amirliğine götürülen 2 şüpheli işlemleri tamamlandıktan sonra önce Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen 2 şüpheliden H.K. tutuklanıp cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli E.P. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.