Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta bir gecede meydana gelen 3 ayrı kazada toplam 13 kişi yaralandı

ASAYİŞ

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen 3 ayrı kazada toplam 13 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre ilk kaza alkollü sürücünün yaya geçidinden geçmeye çalışan aileye çarpması ile meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 4 kişilik aileye çarpan alkollü sürücü daha sonra kaçmak istedi. Bu sırada aracın motor kısmının alev alması alkollü sürücünün kaçmasını engelledi. Olayın haber verilmesinden sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralanan 4 kişilik aileyi tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırırken, motor kısmından alev alan otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, alkollü sürücü vatandaşlar tarafından polis ekiplerine teslim edildi.
Diğer kazanın adresi ise köykent siteleri kavşağı oldu. Servis otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada toplam 8 kişi yaralanırken, yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.
En son kaza ise 15 temmuz şehitler meydanında meydana geldi, 1 kişinin yaralandığı kazada yaralı şahıs ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Uşak’ta meydana gelen 3 ayrı kazada neyse ki can kaybı yaşanmazken, hastaneye kaldırılan toplam 13 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kazalar ile ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.