Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Bıçaklı Kavga; 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana gelen kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre saat 14:15 sıralarında Ünalan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Şehit İbrahim Öztürk sokak üzerinde 2 grup arasında iddialara göre alacak verecek meselesinden çıkan kavgada kan aktı, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

İddialara göre, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir tuhafiye dükkanı işleten 33 yaşında ki Hamza Kaynak ile aralarında alacak verecek meselesi bulunan22 yaşındaki S.Ö. ile 22 yaşında ki S.Ç. arasında Şehit İbrahim Öztürk sokak üzerindeki bir çay ocağı önünde tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sandalye ve masalar ile birbirine vurmaya başlayan tarafların kavgası büyüdü.

S.Ö. ile S.Ç. Hamza Kaynak ile kardeşi İ.K.’ye bıçak ile saldırdı. Kalbine aldığı bıçak darbesi ile Hamza Kaynak ağır yaralanırken, kardeşi. İ.K. hafif şekilde yaralandı. olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek kavgaya karışan şahısların S.Ö. , S.Ç. olduğunu belirledi.

Uşak Polisi olaydan sonra kaçan ve bıçağı saklamaya çalışan S.Ö. , S.Ç.’yi kısa sürede yakalarken, ağır yarlı olarak hastaneye kaldırılan Hamza Kaynak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.