Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Baba İle Oğlu Uyuşturucu Sevkiyatından Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından durdurulan yolcu otobüsünde 14 kilo 400 gram uyuşturucu ile yakalanan baba ile oğlu tutuklandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Terör örgütünün önemli finans kaynaklarından olan uyuşturucu madde ticareti-sevkiyatının önlenmesi ve sokak satıcılarına ulaşmadan engellenmesine yönelik yapılan ortaklaşa çalışma aralıksız olarak devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu sevkiyatı yapılacağını belirleyen Uşak polis kent girişinde oluşturulan uygulama noktasında plakasını belirlediği bir yolcu otobüsünü durdurdu.Yolcu otobüsünde dedektör köpeği ile arama yapan polis valiz içerisinde gizlenmiş halde 14 kilogram kubar esrar ile 400 gram toz esrar ele geçirirken, valizin sahibi olan ve baba oğlu oldukları öğrenilen 55 yaşında ki C.Ç. ve oğlu 35 yaşında ki O. Ç.’yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri sonrası Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan adliyeye sevk edilen 55 yaşında ki C.Ç. ve oğlu 35 yaşında ki O. Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Uyuşturucu-Uyarıcı Maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.