Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta ayrılan eşlerin bıçaklı kavgası kanlı bitti; 3 yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta ayrılan eşler arasında çıkan tartışma sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü, kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

İddialara göre Uşak’ta yaşanan olayda eşinden ayrılan ve başka birisi ile evlenen 33 yaşındaki M. K isimli kadın Ünalan mahallesi, 1. Güldibi sokakta oturan babası 64 yaşındaki H. A.’nın evine misafirliğe gitti. Sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eski kayınpederinin evine giden 35 yaşındaki K.Y. isimli eski koca ile ayrıldığı eski eşi M.K. arasından tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.Y. isimli eski koca yanında taşıdığı ekmek bıçağı ile eski eşi ve eski kayınpederi H.A.’yı çeşitli yerlerinden yaralarken, kendiside aldığı sopa darbeleri ile yaralandı.

Olayın haber verilmesinden sonra olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan K.Y. tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, vücutlarına aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanan baba kız ambulans ile başka hastaneye sevk edildi. 

3 yaralının da hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hastanede güvenlik önlemi aldı.

 Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.