Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Asansör Boşluğuna Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ

Uşak’ta saat 16:30 sıralarında meydana gelen olayda asansör boşluğuna düşen 63 yaşında ki kadın hayatını kaybetti.

Karaağaç mahallesi, Lamba sokak numara 10’da ki Tekin Apartmanında saat 16:30 da meydana gelen olayda 63 yaşındaki Emine Çoban isimli kadın asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Karaağaç mahallesi, Lamba sokak'ta ikamet eden 63 yaşındaki Emine Çoban evinin yanındaki Tekin apartmanının 4. Kattaki komşusunun okuttuğu mevlidi Şerif için komşusuna gitti. 63 yaşındaki Emine Çoban mevlidi Şerif sonrası evine gitmek için komşusundan ayrılarak,evine gitmek için asansöre binmek istedi. 4. Katta asansör kapısını açan kadın asansörün aşağıda olduğunu fark etmedi ve boşluğa düştü.

63 yaşındaki Emine Çoban’dan bir süre haber alamayan yakınları mevlid sahibine Emine Çoban’ı sordu. Yaşlı kadının evine gitmek üzere mevlid okutulan evden ayrıldığını öğrenen yakınları, zemin katta bulunan asansörü içerisine baktıklarında yerde kan izleri ile karşılaştı.

Üst kata çıkıp asansörün kapısını açtıklarında acı manzara ile karşılan Emine Çoban’ın yakınları ve komşuları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Emine Çoban’ın cenazesinin bulunduğu yerden çıkarılması için itfaiyeden destek istedi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası itfaiye ekipleri tarafından düştüğü asansör boşluğundan çıkarılan kadının cenazesi Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Emine Çoban’ın yakınları sinir krizi geçirirken, polis aşağıda bulunan asansörün kapısının katta olmadan nasıl açıldığını araştırıyor.

1 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.