Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Akıl Alamaz Kaza; Araç Yaklaşık 60 Metrelik Şarampole Uçtu

ASAYİŞ

Uşakta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç yaklaşık 60 metre uçurumdan yuvarlanırken, araç içerisinde sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Uşak Haber - Uşak’ta Kuzey çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 64 HD 452 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Mehmet K. İsimli sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç yaklaşık 60 metrelik şarampole uçtu.

Kuzey çevre yolu üzerinde bulunan Akkuş deresine doğru taklalar atarak yuvarlanan araç içerisinde bulunan sürücü Mehmet K ile eşi Gonca K. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı olarak kurtarılan çift, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazayı gören Döndü Bozkurt, araba 2 takla atarak dereye düştü diyerek gördüklerini şu şekilde anlattı “ Araba şu karşıki yoldan taklalar atarak aşağıya düştü. Ben koşarak geldim hemen 112’ye haber verdim daha sonra damadımı aradım. Damadım geldi. Biz buraya geldiğimizde kadın araçtan çıkmış ama eşinin kolu altında kalmış” dedi.

Kazaya ilk müdahale eden vatandaşlardan olan Hakan Bozkurt ise annem haber verince hemen geldik diyerek “Annem araç kaza yaptı dedi. Annemin araması sonucu geldim. Arabamla geldim tepeden baktım. Geldik yardım ettik. Abla zaten iyiymiş abinin kolu sıkışmış aracın altında. İtfaiye ekipleri polis ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yaralıyı çıkardılar. Sağlık ekipleri de ilk müdahaleyi yaptı. Hastaneye götürdüler” dedi.

Yorumlar (4)

Kemal 4 Yıl Önce

Kuzey çevre yolu deniliyor o yolu açılmasına izin verenler suçlu inanılmaz kaza değil çevre yolu bu şekilde mi olur bir şeyleri çalmak kaçırmak için yapılmış

Aziz 4 Yıl Önce

Yollar güzel ama bariyer yok

Muslahattin 4 Yıl Önce

Yol boş diye son sürat gidenlere ne demeli kimi alkollü

Kemal 4 Yıl Önce

Azîz kardeşim sen hiç çevre yolu gördünmü yola güzel diyorsun çevre yolu inişli çıkışlı olma oralara viyadük yaparsın dümdüz yol olurviraj olmaz bu kazaya bariyer olsa ne yapaca

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.