Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 90 Yaşında ki Kayıp Kadın Her Yerde Aranıyor

ASAYİŞ

Uşak’ın Ulubey ilçesine bağlı Çardak köyünde kendisinden pazar gününden bu yana haber alınamayan kayıp kadın Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranıyor.

Uak Haber - Uşak’ın Ulubey ilçesine bağlı Çardak köyünde yalnız yaşanan ve kendisinden pazar gününden bu yana haber alınamayan 90 yaşındaki Fatma Uluğ isimli yaşlı kadın, Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından karadan ve havadan arama çalışması yapılıyor. Arama çalışmalarına Sakarya’dan gelen AFAD’a ait Şiba ve Bella isimli 2 arama kurtarma köpeği de destek veriyor.

Kayıp kadının oğlu Yaşar Uluğ, daha önceleri her hafta düzenli olarak köye geldiğini fakat corana virüs nedeni ile 1 aydır annesinin yanına gelemediğini belirterek, “köyle kimse ile bir kavgamız yok, annem ilaç bile kullanmazdı. Kendisine Uşak’a yanımıza götürmek için çok söyledik ama dinlemiyordu. Kendi işini kendisi yapardı. Kayıp olduğunu akrabalarımızın telefon açması ile öğrendik. Jandarma’ya haber verdik. Arama çalışması başlatıldı. Annem için canımı veririm. Ölü yada diri bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

Teyzesini bir kaç gün hiç görmeyince meraklanarak eve gelip baktığında kapıların kapalı olduğunu söyleyen Kayıp yaşlı kadın Fatma Uluğ’un kardeşinin çocuğu olan Hörü Yılmaz ise “birkaç gün görmedim. Merak ettiğim için eve geldiğimde kapı kapalıydı. Durumu bir komşumuza bildirerek teyzemin çocuklarına telefon ile haber verdik “ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.