Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 600 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak'ta bir ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri durdurdukları 2 otomobilde yaptıkları aramada 600 uyuşturucu hap ele geçirdi, bir kişi tutuklandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Antalya ve İzmir illerinden Uşak’a yüklü miktarda uyuşturucu nitelikli hap getirileceği yönünde ihbar alan Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri plakaları belirlenen araçları yakalamak için Uşak’ın İzmir güzergahında ve Sivaslı yolu üzerinde uygulama noktaları oluşturdu. Her 2 uygulama noktasında plakaları tespit edilen 2 otomobili durduran Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri araçları emniyete geterdi. Narkotik köpeği Tora eşliğinde otomobillerde yapılan aramada, toplam 600 uyuşturucu hap ele geçirilirken, her 2 otomobil içerisinde bulunan F.A, U.S, M.A. ve A.E. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan F.A, U.S, M.A. ve A.E. isimli şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelerden M.A. savcılık tarafından serbest bırakılırken, Savcılıktan tutuklanmak istemiyle mahkemeye sevk edilen diğer 3 şüpheliden . A.E. mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı,

F.A. ile U.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.