Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 3 Kardeş Evde Ölü Bulundu

ASAYİŞ

Uşak’ta Ayşe Yeşilkuşak, Hatice Yeşilkuşak ve Ali Yeşilkuşak isimli 3 kardeş aynı odada ölü olarak bulundu.

Uşak Haber - Uşak’ta Karaağaç Mahallesi, 1. Ada sokak’ta aynı aileden yaşları 16 ile 25 arasında değişen 3 kardeş aynı odada hayatını kaybetmiş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre yaşadıklrın evin aynı odasında kalan Ayşe Yeşilkuşak (25), Hatice Yeşilkuşak (19) ve engelli olduğu söylenen Ali Yeşilkuşak (16) sabah saatlerinde evin diğer odasında kalan Baba Kazım Yeşilkuşak ve Abi Serdar Yeşilkuşak tarafından yaşamını yitirmiş vaziyette bulundu.

Sağlık ve polis ekiplerine haber verilmesinden sonra olay yerine ulaşan ekipleri hayatını kaybeden 3 kardeşin sobadan sızan gaz gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybetmiş olabileceğini belirlerken, 3 kardeşin en son tavuk yediği iddia edildi.

Hayatını kaybeden kardeşlerin kaldığı odada kusmuş olmaları nedeni ile gıda zehirlenmesi şüphesini de gündeme getirdiği öğrenildi. Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri evde yemeklerden numune alırken, Cumhuriyet savcısı tarafından evde yapılan inceleme sonrasında 3 kardeşin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kardeşlerin kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cenazelerin İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.