Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta 16 Yaşındaki Gencin Hazin Sonu

ASAYİŞ

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda çakmak gazı çektikleri iddia edilen 2 gençten biri hayatını kaybederken diğeri hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye ve iddialara göre arkadaş oldukları öğrenilen 16 yaşında ki Umut Sevindik ile arkadaşı N.B. kentpark projesi kapsamında yıkılan Eski Kız Meslek Lisesi bahçesinde bulunan tarihi binanın içerisinde çakmak gazı çekti. Çakmak gazı çektikten sonra fenalaşan Umut Sevindik arkadaşı N.B. tarafından kendine gelmesi için sürüklenerek bina dışına çıkarıldı.

N.B. durumu telefon ile yakınlarına ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 16 yaşında ki Umut Sevindik’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine çağrılan takviye ekipler çevre güvenliği alırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.B. isimli gencin verdiği bilgi doğrultusunda cesedin Uşak Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Umut Sevindik'e ait olduğunu belirledi.

Olay sonrası polise bilgi veren N.B, verdiği bilgide, arkadaşıyla akşam saatlerinde çakmak gazı çektiklerini, bir süre sonra fenalaşan arkadaşını taşıyarak yol kenarına kadar getirmek istediğini anlattı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen N.B, tedavi altına alındı.

İncelemenin ardından Umut Sevindik'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.