Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 15 Yaşında ki Genç Arkadaş Kurbanı Oldu

ASAYİŞ

Uşak’ta 15 yaşında ki genç arkadaşıyla şakalaşırken tüfekğin ateş alması sonucu ağır yaralandı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye ve iddialara göre Uşak’ın Sirge köyünde meydana gelen olayda 15 yaşında ki K.A. isimli genç, yine kendisi gibi 15 yaşında olan arkadaşı H.Y. ile gittiği gölet kenarında arkadaşının elindeki tüfeğin ataş alması sonucu hayatını kaybetti.

Tüfek sesi duyan vatandaşların haber vermesinden sonra olay yerine giden sağlık ekipleri tüfekle vurulmuş halde yerde yatan genci görerek müdahale etti.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 15 yaşında ki genç ambulans ile Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi getirildi.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybederken, Jandarma ekipleri hayatını kaybeden K.A.’nın gölet kenarına beraber gittiği H.Y. isimli gencin ifadesine başvurdu.

İlk ifadesinde olayı anlatan H.Y. gölet çevresinde dinlenmeye gittiklerini ve o sırada yanlarında bulunan tüfeğin ataş alması sonucu arkadaşı K.A.’nın vurulduğunu söylediği öğrenilirken, Jandarmanın olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasının devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.