Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 1014 adet uyuşturucu hapı kargo ile sevk etmeye çalıştılar

ASAYİŞ

Uşak’ta kargo ile sevk edilmeye çalışılan 1014 adet uyuşturucu nitelikli hap ile 44 gram esrar maddesi ele geçirilirken, 1 bayan toplam 6 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Sokak Satıcılarıyla mücadele kapsamında Uşak genelinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen E.A., M.K. ve R.K. isimli şahıslara yönelik Uşak Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde projeli çalışma başlattı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri R.K.’nin İzmir ilinden temin edilen uyuşturucu nitelikli hapları bir kargo şirketi aracılığı ile Uşak’a getireceği bilgisine ulaştı.

Kargonun Uşak’a geldiğinde alıcı şahısları bekleyen polis ekipleri söz konusu kargoyu almaya gelen B.O. ve araçla şahsı getiren R.K. isimli şüpheliyi yapılan operasyon ile kıskıvrak yakaladı.

Kargodan alınan paketi inceleyen polis içerisinde 998 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirdi.

R.K. isimli şahsın yapılan ikamet aramasından 1 adet uyuşturucu nitelikli hap ve 2 gram esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şahıs ile irtibatlı olan Ö.A., E.A. ve M.K. isimli şahıslar ve İzmir ilinde uyuşturucu nitelikli hapları temin edip Uşak’a gönderen O.K. isimli şahıs İzmir’de düzenlenen operasyonla ile yakalanarak Uşak’a getirildi.

Yakalanan şahıslar üzerlerinden toplam 15 adet uyuşturucu nitelikli hap ve 42 gram esrar maddesi ele geçirilirken, operasyon kapsamında toplam 1014 uyuşturucu nitelikli hap ile 44 gram esrar ele geçirilmiş oldu.

Gözaltına alınan R.K., B.O., Ö.A., M.K., E.A. ve O.K. isimli şahıslar emniyette tamamlanan işlemleri sonrası önce Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.