Uşak Haber Ajansı

Uşak’lı Pideci Ustası Sevdiği Kadının Babası Tarafından Öldürüldü

ASAYİŞ

Uşak’ta pideci ustası olarak uzun yıllar esnaflık yapan ve Adem Baba olarak tanınan Adem Kurt (45) sevdiği kadının babası tarafından vurularak öldürüldü.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye ve iddialara göre Adem Kurt isimli pideci ustası, yanında çalışan Nurten Y. İsimli kadın ile gönül ilişkisi yaşıyordu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Adem Kurt yanında çalışan ve sevdiği Nurten Y. isimli kadın için eşi ve çocuklarını da bırakarak evden ayrıldı.

“UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ”

Nurten Y. bir süre önce Uşak’tan Kütahya’nın Şaphane ilçesine bağlı Kızılkoltuk köyünde yaşayan baba evine “harman kaldırmak” için yardıma gitti.

Nurten Y.’den uzun zaman haber alamayan Adem Kurt defalarca köye gitti. Durumdan rahatsız olan baba Halil Y. şikayetçi olunca, mahkeme Adem Kurt’a uzaklaştırma cezası verdi.

AĞACA KENDİNİ ZİNCİRLEYİP İNTİHARA KALKIŞTI

Sevdiği Nurten Y. isimli kadından uzun zaman haber alamayan ve uzaklaştırma kararına rağmen geçtiğimiz Temmuz ayında Nurten Y.’nin baba evinin olduğu köye giderek kendini ağaca zincirleyen ve yanında götürdüğü benzin ile kendini yakarak intihar etmek isteyen Adem Kurt, ihbar üzerine olay yerine ulaşan Jandarma tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Kurt jandarma’da nezarethanede kaldı ve ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Psikolojisi iyice bozulan Adem Kurt yaklaşık 20 gün önce eşini ikna ederek açtığı boşanma davasında tek celsede eşinden ayrıldı.

Adem Kurt’un kendi akrabalarından, Nurten Y.’yi babasından istemeleri yönünde ki ricasına da olumsuz cevap alması sonucu psikolojisi iyice bozuldu.

UĞRUNDA ÖLÜMÜ GÖZE ALDI

Arife günü sevdiği kadını görmek ve kaçırmak için Nurten Y.’nin yaşadığı köye giden Adem Kurt ile baba Halil Y. arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine baba Halil Y.^nin evde bulunan av tüfeği ile ateş ettiği Kurt, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Halil Y.'yi gözaltına aldı.

Hayatını kaybeden Adem Kurt, Bursa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsiden sonra memleketi Uşak’ta Leylei Kadir camiinde Çarşamba günü öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, Şehitler 2 mezarlığına defnedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.