Uşak Haber Ajansı

Uşak’ın Eşme İlçesinde Silahlı Saldırı ; 1 Ölü 2 Ağır Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ın Eşme ilçesinde Eşme Pazar Yeri yakınlarındaki bir büfeye kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobil içerisinde pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu büfede müşteri olarak bulunan Hasan Çetin, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça isimli vatandaşlar yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak’ın Eşme ilçesinde ki Eşme Pazar Yeri yakınlarındaki bulunan bir Büfe'ye akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobil içerisinden pompalı tüfekle ateş edildi.

Saldırının gerçekleştirildiği sırada büfede müşteri olarak bulunan  Hasan Çetin, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça isimli vatandaşlar vcutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar ile yaralandı.

Görenlerin polis ve sağlık ekiplerine haber vermesinden sonra olay yerine sevk edilen 112 ambulansı ile yaralılar Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hasan Çetin hastaneye ulaşamadan yolda hayatını kaybederken, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça Eşme Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleleri sonrasında Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay sonrası polis tarafından görgü şahitlerinin de ifadesi doğrultusunda ilçede ve Uşak genelinde geniş çaplı çalışma başlatılırken, saldırgan yada saldırganların kaçtığı iddia edilen otomobili Eşme Galericiler Sitesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.


Polisin olay ile ilgili çalışması çok yönlü olarak devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.