Uşak Haber Ajansı

Uşak ve Antalya’da ki Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ

Uşak ve Antalya’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 8 zanlıdan 1'i tutuklanırken, 6 şüpheli adli kontrol kaydıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Uşak Haber - Uşak Polisi tarafından Uşak ve Antalya'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden A.E.M. isimli 1 şüpheli tutuklanırken, 6 şüpheli adli kontrol kaydıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre sokak satıcılarına yönelik Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Uşak ve Antalya’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 8 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 1'i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden 6 zanlı hakkında da adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.