Uşak Haber Ajansı

Uşak'taki Fetö Mali Yapılanması Davası

ASAYİŞ

Uşak'ta, Fetullahçı Terör Örgütünün "bürokrasi imam yardımcısı" olduğu iddia edilen Hazim Sesli ile eski Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edilirken, davaya yarına kadar ara verildi.

Uşak'ta, Fetullahçı Terör Örgütünün "bürokrasi imam yardımcısı" olduğu iddia edilen Hazim Sesli ile eski Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Fetullahçı Terör Örgütünün mali yapılanma davasının 78. Duruşmasının görüldüğü Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ki duruşmaya örgütün sözde "bürokrasi imam yardımcısı" olduğu iddia edilen tutuklu sanık Hazim Sesli, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, aralarından eski Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’ında bulunduğu diğer tutuklu 8 sanık ile tutuksuz sanıklar ve avukatları salonda hazır bulundu.

yaklaşık 11 saat süren duruşmada Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti dava dosyasına gelen bazı belgeleri okurken, 28 sanığın dinlendiği duruşmaya yarına kadar ara verildi.

Yorumlar (1)

Bay KePçe 5 Yıl Önce

Uşak'ta daha ne fetocular var bir bilseniz .İsimlerini versem Uşak yer yerinden oynar. İyice araştırılıyor ,3 5 kişiyi tutukluyor .Bir bakanlar etraflarına görecekler parlayan dev gibi parlayan yıldızları ama hepsini gözleri kör kulakları sağır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.