Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Yasadışı Kumara Polis Baskını

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından Kemalöz mahallesinde bir kıraathaneye düzenlenen operasyonda kumar oynayan 4 kişi suçüstü yakalandı.

Uşak Haber- Edinilen bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı AsayişŞube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kemal Öz Mahallesinde 55 yaşında ki C.Ö. tarafından işletilen bir kıraathaneye operasyon düzenledi.
Yapılan baskında, masa üzerinde oyun pulları ile oyun kartlarının olduğunu ve Ö.S.(38), İ.E.(57), Z.S.(62) ve N.B.(57) isimli şahısların kumar oynadığı tespit eden polis işyeri işletmecisine “Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkân Sağlamaktan” adli işlem başlatırken, kumar oynarken suçüstü yakalanan 4 şahsa ise “Kumar Oynamaktan” tan 259’ar TL idari para cezası uyguladı.
EmniyetMüdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “Kamu düzenini sağlamak, Devletimizin ve Milletimizin menfaati, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması amacıyla suçların işlenmeden önlenmesi, suç işleyenlerin ise yakalanarak adalet önüne çıkarılması için kanunun vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde çalışmalarımıza kararlılıkla ve aralıksız devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.