Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ

Uşak'taki uyuşturucu operasyonunda 1000 adet uyuşturucu hap ile 8.5 gram kannabionid ( bonzai) maddesi ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı.

Uşak’ta bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir otomobili, Uşak Organize Sanayi Bölgesi yakınındaki kontrol noktasında durdurmak istedi.

İçerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil sürücüsü polisin kontrol noktası oluşturduğunu fark edince

2 şüpheli araçtan inerek ormanlık alana kaçarken içerisinde 2 kişi olan otomobil İzmir istikametine kaçmaya başladı.

Yaşanan kovalamaca sonucu Güre köyü yakınlarında durdurulan otomobil içerisinde bulunan 2 şüpheli ile ormanlık alana yaya olarak kaçan 2 kişi gözaltına alınırken, Uyuşturucu sevkiyatına öncülük yapan otomobil sürücüsü ile kaçan şahısları kurtarmak için giden 2 kişi ile birlikte toplam 7 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Otomobil içerisinde ve şahısların üzerinde yapılan aramada 1000 adet uyuşturucu nitelikli hap ile 8.5 gram kannabionid ( bonzai) maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.G. (26), A.K. (24), M.Y. (24), T.A. (23), R.Ç. (23), A.Ç. (22) ve B.Ç. (23) isimli 7 şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası alınan sağlık raporu sonrasında adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (2)

asdfgh 7 Yıl Önce

Okadar kolay demi işte haber uyuşturucu oparasyonu okadar basit suçladınız bitti bitti suçlumu değilmi yoook suçu varmı yokmu kurban varmı yokmu boşverin atın lekeleyin bişey olmaz

Azime 4 Yıl Önce

Yaktınız o gencecik hayatları basit ve gerçekten suçluymuş gibi yzdını bitti demi ya yok olan aile hiç baktınızmı tekrar düşündünüz mü yook hadi sıkıyorsa asıl baronları da yazın alın alamazsınız yazamzsınız çünkü herkesin gücü mazluma yeter

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.