Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta tabanca ve bıçak ile 2 kişiyi yaralayan şüpheliler kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ

Uşak’ta kurşunlamak suretiyle 1 kişiyi, bıçaklamak suretiyle 1 kişi olmak üzere toplam 2 kişiyi yaralayan şüpheliler polisten fazla kaçamadı.

Uşak Haber - Uşak’ta geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde dörtyolda 1 kişiye tabancayla ateş ederek yaralayıp olay yerinden kaçtıktan sonra sanayi sitesinde 1 kişiyi bıçakla yaralayıp kaçan şüpheliler polisin titiz çalışması sonucu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde tabanca ve bıçak ile kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Uşak’ın Dörtyol mevkiinde seyir halindeki bir araçtan inerek yol kenarında bulunan 1 kişiye 4 el ateş ederek yaraladıktan sonra kaçan ve bir müddet sonra sanayi sitesinde 1 kişiyi bıçaklayarak yaralayarak kaçan şüphelilerin yakalanması için polisin başlattığı çalışmalar sonuç verdi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin Uşak’ın Sivaslı ilçesinde olduğunu belirledi.

Şüpheliler tabanca ve bıçak ile birlikte polis tarafından saklandıkları yerde kıskıvrak yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sonrasında Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.