Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Şüphe Üzerine Durdurulan Araçta 3 Bin 308 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi

ASAYİŞ

Uşak'ta polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan otomobilde 3 bin 308 adet uyuşturucu nitelikli sentetik ecza hap ile 0,60 gram metamfetamin ve 3,38 gram esrar ele geçirildi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uşak şehir girişinde oluşturulan uygulama noktasında gerçekleştirdiği kontroller sırasında durumundan şüphelenilerek durdurduğu otomobil içerisinde bulunan şahısların yapılan üst aramalarında 0,60 Gram METAMFETAMİN maddesi, 3,80 Gram ESRAR maddesi ve araç içerisinde bulunan çanta içerisinde toplam 3308 adet sentetik ecza hap ele geçirerek 4 kişiyi gözaltına aldı.

Araç içerisinde bulunan şahısların ikametlerinde alınan izin ile yapılan aramada ise 85 Gram ESRAR maddesi ve 1 Adet Hassas Terazi ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edilen 4 şahıstan bir kişi tutuklanırken 3 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.