Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Sigara Nedeni İle İşlenen Cinayete 2 Tutuklama

ASAYİŞ

Uşak'ta çorbacıda sigara nedeni ile çıkan tartışma sonrası restoran işletmecisinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Uşak Haber - Geçtiğimiz Salı günü gün Uşak’ta bir çorbacıda meydana gelen olayda çorba içmek için restorana gelen gelen 3 kişi ile restoran işletmecisi Ahmet Yılmaz arasında çıkan tartışma sonucunda restoran işletmecisi Ahmet Yılmaz silaha vurularak hayatını kaybetmişti.

Polisin yaptığı çalışma sonrası olayla ilgili oldukları değerlendirilen Ü.Y, İ.K, G.D, S.Ç, T.Ç, H.Z. ve K.K. isimli 7 kişi gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan Ü.Y, İ.K, G.D, S.Ç, T.Ç, H.Z. ve K.K. isimli 7 kişi bugün adliyeye sevk edildi. 

Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden İ.K. ile Ü.Y. isimli 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 5 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (4)

Yazık 4 Yıl Önce

Adli kontrol şartıyla serbest bırakmayı anlamadım gitti. O kadar kalabalık olmasalardı oraya gitme cesaretini gösteremeyecekti. Tek başına oraya gitmeye cesaret edemeyeceğinden, cinayet belki işlenmeyecekti. Hepsini, TCK 39'dan Suça Yardım Etme Suretiyle İştirakten alacaksın içeri. Savcı bey bence itiraz etmeli salınmalarına.

karaali 4 Yıl Önce

adalet anlayışı yine yanılgıya düşmüştür. ölen can geri gelmez ancak bu olaya karışan sürsatların alayı da tutuklanmalı ve müebbete bağlanılmalıdır. denetimli serbestlik bu tür suçlara asla uygulanmamalıdır. silahla cineyet, mekan basma, kamera kayıtlarını yok etmeye çalışmak ufak bir suç değildir

kazım 4 Yıl Önce

sigara bahanedir bence işin kökü araştırılsın. azmettirme var gibi. Allah rahmet etsin

Ramazan 4 Yıl Önce

Önceden nüsubet olabilir işverenin adresi belli olduğu için yoksada zaten bu zengin ve memurların çocuklarının bir kısmında ne saygı ve ne sevgi var içki kumar birde bazıları hap kullanıyorlar gibi İnsanı kesecek gibi bakışları ve sert çıkışları var. kavgaya çok meyilliler piskopatlığa özeniyorlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.