Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Roma dönemine ait 4595 sikke ele geçirildi

ASAYİŞ

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tarafından düzenlenen operasyonda bir otomobilde ve şahısların üzerinden Roma ve Helenestik dönem ait 4595 adet tarihi sikke ele geçirildi, beş şüpheli gözaltına alındı.

Uşak Haber - Uşak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tarafından düzenlenen operasyonda bir otomobilde ve şahısların üzerinden Roma ve Helenestik dönem ait 4595 adet tarihi sikke ele geçirildi, beş şüpheli gözaltına alındı.

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tarihi sikke satışı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Sikkelerin Balıkesir ilinden Uşak'a bir otomobille taşınacağı belirlendi. Takibe alınan kişiler Uşak'ta araçtan indikten sonra yakalandı. Otomobilde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada Roma ve Helenestik döneme ait olduğu tespit edilen 4595 adet tarihi sikke ele geçirildi. Araçta bulunan B.Ö, B.C, G.B, B.Ç ve O.Ç gözaltına alınarak, Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.