Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Otomobil Sulama Göletine Yuvarlandı: 4 Ölü

ASAYİŞ

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğül köyünde bulunan gölete yuvarlanan otomobilde aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Ramazan Yanar, annesi NazmiyeYanar, yengesi Gönül Yanar ve ablası Ümmühan Karacan ile birlikte 06 GMC 60 plakalı otomobil ile Banaz ilçesinden Kızılcasöğüt Kasabası'nda bulunan Kızılcasöğüt göleti mesire alanına gitmek için yola çıktı.

Piknik alanına vardıklarında Ramazan Yanar idaresinde ki otomobil rampa yukarı çıktığı sırada bilinmeyen bir sebepten otomobil geri geri kaymaya başladı. İçerisinde 4 kişi bulunan otomobil yaklaşık 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Piknik için mesire alanına gelen diğer vatandaşlar durumu durumu Jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Bu sırada bölgeye piknik için gelen vatandaşlar, göletin içinde suya gömülen otomobili halatlar yardımıyla kıyıya çekerek otomobil içerisinde bulunan sürücüsü Ramazan Yanar ile birlikte annesi Nazmiye, yengesi Gönül ve ablası Ümmühan Karacan’ın cansız bedenlerini kıyıya çıkardılar.

Aynı aileden 4 kişinin cenazesi ambulanslarla Banaz Devlet Hastanesi'ne götürülürken, kimlik tespiti sonrasında, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.