Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Kaza; 4 yaralı

ASAYİŞ

Uşak'ta seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen hafif ticari araçta bulunan 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza İzmir - Uşak D 300 karayolu Güre köyü yakınlarında meydana geldi.

İddialara göre 35 ALS 709 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Ramazan Fındık, seyir halindeyken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç sol tarafın üzerine devrilirken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından sürücü Ramazan Fındık, Murat Fındık, Zübeyde Gökçimen ve A.F. isimli 4 yaralıya ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra tedavileri yapılmak üzere ambulans ile Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Meydana gelen kaza nedeniyle Uşak-İzmir kara yolunda trafik kontrollü olarak bir süre tek şeritten sağlanırken, yaralıların hastaneye kaldırılması, kaza yapan aracında çekici marifeti ile kaza yerinden alınmasından sonra trafik normal akışına bırakıldı.

Hastaneye kaldırılan 1’i çocuk 4 yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, güvenlik güçlerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.