Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Kaza; 4 kişilik aile ölümden döndü

ASAYİŞ

Uşak'ta gece saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü orta refuzda bulunan 2 ağaçı devirerek yolun karşısına geçti. duvara çarparak duran araç, seyir halinde olan tırı sürücüsünün refleksi sayesinde ölğmden kıl payı kurtuldu.

Uşak Haber - Kaza gece saat 03:00 sıralarında Uşak- İzmir karayolu Uşak Lisesi yakınlarında bulunan virajda meydana geldi. Ankara ilinde İzmir'e gittikleri öğrenilen içerisinde 2'si çocuk 4 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refuju aşarak yolun karşısına geçti.

İçerisinde 4 kişilik bir ailenin bulunduu otomobil orta refujda bulunan 2 ağacı devirdikten sonra karşışeritte istinat duvarına çarparak durabildi.

otomobilin karşı şeride geçtiği sırada İzmir istikametinden Uşak istikametine seyir halinde olan bir tır sürücüsünün kazayı farkederek ani fren yaparak durması büyük bir facianın önüne geçti.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldırılan 2 çocuk, anne ve babanın sağlık durumunun iy olduğu öğrenilirken, kaza yapan otomobil çekci marifeti ile kaza yerinde kaldırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.