Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta kayıp olarak aranan yaşlı adam ölü olarak bulundu

ASAYİŞ

Uşak'ta geçtiğimiz Salı gününden bu yana kayıp olarak aranan 80 yaşındaki Asım Kavak, hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre yaklaşık 10 gün önce yaşadığı Almanya'nın Hamburg şehrinden Uşak’ın Banaz ilçesine gelen 80 yaşındaki Asım Kavak, geçtiğimiz Salı günü hastaneye gitmek için 64 FR 898 plakalı aracı ile ikametinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alamayan yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar sonrasında arama çalışmalarına başlayan polis ekipleri mobese ve güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde Asım Kavak’ın kullandığı 64 FR 898 plakalı otomobil ile Uşak istikametine gittiğini ve Banaz ilçesinde bulunan Karayolları Şubesine uğrayıp hastane için yol tarifi aldığı öğrenildi.

 Uşak ve Afyon illerinden AFAD köpekli arama kurtarma ekibi, jandarma, UMKE, Polis ,vatandaşlar ve STK’ların katılımı ile arama çalışmaları başlatan polis ekipleri elde edilen bilgiler doğrultusunda yaşlı adamın arama çalışmalarını hastane tarafından yoğunlaştırdı.

Çarşamba günü yaşlı adamın kullandığı otomobili terk edilmiş halde bulan ekipler aracın bulunduğu bölgede havadan drone yarımı ile geniş çaplı arama başlattı. Akşam geç saatlere kadar süren çalışmalar sonuç vermeyince arama çalışmalarına ara veren ekipler bugün sabah arama çalışmaların tekrar başladı.

Arama çalışmalarına katılan Banaz Avcılar Kulübü Derneği üyeleri yaşlı adamın cansız bedenini terk edilmiş vaziyette bulunan aracına yaklaşık bir kilometre uzaklıkta dağlık alanda kar içinde buldu.

Olay yerinde yapılan incelemede yaşlı adamın vücudunda herhangi darp veya yaralama izine rastlanılmazken, savcının incelemesinin ardından Asım Kavak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yorumlar (2)

Banazlı 5 Yıl Önce

Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bununla birlikte iyiki avcılar varmış, keşke ilk günden beri avcılar arama ekiplerine katılsaymış

Yeşilbanazlı avcı GEZGİN64 5 Yıl Önce

Vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. Esas avcı iz sürerek avını bulur. Bu vesileyle üyesi olduğum kulüp arkadaşlarımı da tebrik ediyorum olaya karşı duyarlı davranarak katılım sağladıkları için.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.